Strategi Poker Lanjutan

Strategi Poker Lanjutan

Strategi Poker Lanjutan. Menggunakan poker memberitahu adalah strategi poker lanjutan yang kebanyakan orang tidak faham. Saya akan menerangkan perkara ini dengan cara yang mudah dipelajari. 

Sekarang saya akan mendedahkan helah strategi poker lanjutan tentang cara mengambil dan mengenal pasti Holdem memberitahu. Holdem memberitahu ialah perkara kecil yang dilakukan oleh pemain lain untuk memberikan kad yang mereka ada atau tindakan yang akan mereka lakukan. 

Adalah dinasihatkan untuk memasukkan poker memberitahu ke dalam strategi Perjudian Poker lanjutan anda kerana ini adalah bidang penting dalam mana-mana strategi poker Holdem yang baik. Sama ada anda bermain meja penuh atau mengetuai Holdem, anda perlu mempunyai idea tentang cara membaca pemain lain untuk mendapatkan maklumat lanjut daripada mereka. 

Strategi Poker Lanjutan – Jenis Poker Memberitahu 

Terdapat dua jenis utama Holdem memberitahu : 

1) Tanpa kerelaan 

Ini adalah tindakan dan memberitahu bahawa pihak lawan tidak menyedari yang dia lakukan

2) Sukarela 

Ini adalah tindakan dan memberitahu bahawa pihak lawan melakukan dengan sengaja untuk cuba membuang anda 

Strategi Pokertime lanjutan anda harus dibina berdasarkan strategi yang lebih berguna: 

Strategi Poker Lanjutan – Memberitahu Involuntary 

Teguran secara sukarela boleh terdiri daripada beberapa perkara yang mungkin memberikan kad yang mungkin dimiliki oleh pihak lawan dan cara mereka bermain. Terdapat senarai yang sangat panjang jadi saya akan pergi ke senarai utama.

Baca juga: Menang Dalam Talian: Petua Poker

– Ekspresi muka 

Ekspresi muka boleh terdiri daripada apa sahaja dari dahi hingga kerutan dagu, pergerakan mata, juling dan mata melebar, ekspresi penumpuan untuk menamakan beberapa. Perkara utama tentang ekspresi muka adalah banyak kali orang tidak menyedari bahawa mereka melakukannya. 

Kami meluahkan hampir setiap emosi dan pemikiran yang terlintas di wajah kami, dan 99% daripada masa kami tidak tahu kami melakukannya. Itulah sebabnya mempelajari cara membaca wajah orang ialah salah satu pelajaran Texas Holdem kegemaran saya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, pergi dan selidik FACS (Facial Action Coding System).

– Pergerakan dan Postur Badan 

Kawasan yang paling utama seterusnya adalah pergerakan badan dan postur badan peserta. Adakah mereka condong ke hadapan atau berehat ke belakang? Adakah tangan mereka bersilang, terbuka, penumbuk digenggam, lengan bergetar? Adakah mereka mengangkat bahu ke bawah atau adakah mereka terbuka? Pergerakan badan juga merupakan kawasan utama di mana orang melakukannya dan sebenarnya tidak tahu. 

Otak secara automatik akan meletakkan badan pada kedudukan terbaik untuk sesuatu kerja. Jadi jika seseorang merasakan dirinya diserang dan perlu mempertahankan badan akan menyilang tangan dan kaki dalam usaha untuk “menghalang” serangan tersebut. Ini hanya satu contoh, ada sejuta lagi. 

Seperti apabila anda tidak yakin anda akan merosot bahu anda dan bergerak/melihat ke arah lantai. Jika anda yakin anda buka dan gerakkan/pandang ke atas. Jika anda gementar anda akan berpeluh atau bergegar. Kemarahan biasanya merupakan penumbuk dan ketegangan di seluruh badan. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut, pergi dan selidiki bahasa badan. 

Keupayaan untuk mengenal pasti dan membaca Holdem memberitahu yang berbeza adalah penting untuk mana-mana strategi poker maju yang kukuh. Maklumat tambahan yang anda boleh perolehi daripada pemain hanya daripada menonton mereka dengan teliti boleh membuat semua perbezaan kepada keputusan dan hasil permainan anda. Jika saya mempunyai satu dolar untuk setiap kali saya melihat sesuatu dan ia membantu saya menang.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *