Poker Texas Holdem Tanpa Had Pendek - 3 Petua Pantas Dan Mudah

Poker Texas Holdem Tanpa Had Pendek – 3 Petua Pantas Dan Mudah

Poker Texas Holdem Tanpa Had Pendek – 3 Petua Pantas Dan Mudah. Tingkatkan permainan poker Tanpa Had Texas Holdem tangan pendek anda serta-merta dengan petua cepat dan mudah ini tentang cara untuk membuat lebih banyak wang. 

Pandai bermain Perjudian Poker Texas Holdem Tanpa Had tangan pendek sekarang dengan mempelajari komponen yang paling penting dan penting untuk bermain dengan jayanya di meja pendek. 

Petua Poker Texas Holdem Pendek Tanpa Had #1 

Perkara pertama dan paling penting yang anda perlukan untuk berjaya menang di meja pendek ialah satu tan pencerobohan. 

Anda perlu bertaruh dengan kuat dan agresif sepanjang masa. Ini kerana kebanyakan pemain termasuk anda tidak akan mempunyai kad terbaik dan akan sedikit tidak pasti siapa yang mempunyai tangan terbaik. 

Pencerobohan anda akan memaparkan kekuatan dan memenangi anda lebih banyak periuk daripada kad sahaja.

Baca juga: 5 Petua dan Trik Strategi Poker Termaju Untuk Anda

Petua Poker Texas Holdem Pendek Tanpa Had #2 

Perkara kedua yang anda perlu lakukan ialah memberi perhatian kepada semua lawan anda. Ini akan lebih mudah daripada yang anda fikirkan, saya akan menerangkan. 

Kerana pada meja pendek butang berputar dengan begitu cepat dan setiap pemain duduk di setiap kedudukan dengan kerap seperti bidai sebagai contoh anda mula dengan mudah dapat melihat corak tingkah laku biasa daripada individu tertentu dalam kedudukan tertentu. 

Tugas anda untuk melihat ini dan kemudian mengeksploitasinya. Petua Poker Texas Holdem Pendek Tanpa Had #3 

Perkara ketiga yang anda perlu lakukan ialah mulakan menggertak dengan lebih kerap. Anda boleh mengekstrak lebih banyak cip daripada jadual pendek apabila menggertak. 

Gunakan pencerobohan anda untuk menutupnya, dan juga gertak pada masa yang betul, contohnya, apabila pemain yang lebih lemah berada di kedudukan tertentu dan lain-lain, yang anda fikirkan sebelum ini.

Dengan petua Poker Texas Holdem Pokertime Tanpa Had Pendek yang ringkas, cepat dan mudah ini, anda akan cepat menjadi profesional poker meja pendek yang bonafide.

Leave a Comment

Your email address will not be published.