Petua Texas Hold Em Poker - Meletakkan Lawan Anda

Petua Texas Hold Em Poker – Meletakkan Lawan Anda

Petua Texas Hold Em Poker – Meletakkan Lawan Anda. Matlamat petua Texas Hold Em Judi Poker ini adalah untuk membantu anda boleh meletakkan lawan anda di tangan tertentu, supaya anda boleh bermain dengan lebih berkesan. 

Bayangkan jika anda boleh bermain permainan No Limit Hold Em tetapi kad lawan anda terpaksa dihadapkan ke atas. Betapa mudahnya? Anda pasti tahu bila hendak menaikkan untuk mencuri potnya bila tidak perlu bersusah payah memanggil kenaikan gajinya kerana dia mempunyai tangan yang begitu baik, sama ada ia berbaloi untuk naik kepala atau bermain pot ke River. 

Jika dia tidak dibenarkan melihat kad anda tetapi anda boleh melihat kadnya, itu akan menjadikan permainan ini sangat tidak adil dan pada dasarnya anda boleh menang setiap kali. Sudah tentu ini tidak akan benar-benar berlaku, tetapi anda sebenarnya boleh menggunakan strategi dan kaedah untuk menentukan kad yang sebenarnya ada pada lawan anda. 

Petua Texas Hold Em Poker – Bagaimana Untuk Dapat Menempatkan Lawan Anda 

Perkara yang paling penting untuk dilakukan jika anda ingin tahu apa kad lawan anda adalah untuk memberi perhatian yang teliti kepada permainan dan mengumpulkan maklumat sebanyak mungkin. Lebih banyak maklumat yang anda ada tentang pemain lain lebih berkesan anda akan dapat meletakkan di tangan.

Baca juga: Strategi Poker Dalam Talian Boleh Menjadikan Anda Pemenang

Untuk mengembangkan kemahiran ini, anda perlu sentiasa mencuba untuk mengetahui kad apa yang ada pada lawan anda dan kemudian semak tekaan itu terhadap kad yang sebenarnya dia miliki apabila dia meletakkannya. 

Anda akan mendapat banyak maklumat yang tidak lengkap dan ini menjadikan prosesnya agak sukar, tetapi jika anda bertahan di sana dan belajar cara melakukan helah yang kemas ini dengan berkesan dan konsisten anda akan meningkatkan permainan Texas Hold Em Poker Malaysia anda secara eksponen. 

Petua Texas Hold Em Poker – Mengapa Sentiasa Memberi Perhatian Melampau Adalah Sangat Penting 

Anda sepatutnya bermain permainan meneka ini 100% sepanjang masa anda berada di meja poker. Tidak kira betapa kecilnya anda menganggap sebuah tangan, tidak kira berapa banyak yang ada di dalam periuk atau apa yang dipertaruhkan. 

Walaupun anda telah melipat, sebenarnya terutamanya jika anda telah melipat, anda harus memberi perhatian yang teliti kepada semua pemain lain dan meneka tangan yang mereka miliki, cuba memikirkannya berdasarkan semua maklumat yang anda miliki. Kemudian akhirnya pada penghujung periuk anda akan melihat kad dan anda akan dapat merujuk silang itu kembali kepada apa yang anda fikirkan dan mengapa.

Leave a Comment

Your email address will not be published.