Petua Texas Hold Em Mudah untuk Menguasai Asas

Petua Texas Hold Em Mudah untuk Menguasai Asas

Poker telah mendapat populariti di seluruh dunia sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Ia kini disiarkan secara kerap di ESPN. Pemenang besar kejohanan Poker Siri Dunia memenangi lebih $10 juta. Terdapat berbilang tapak Judi Poker dalam talian, perisian poker komputer, buku dan DVD untuk membantu orang belajar dan menang di poker. 

Walaupun Siri Poker Dunia mempunyai kejohanan yang menampilkan pelbagai jenis Poker Malaysia yang paling terkenal ialah Texas Hold Em. Populariti dan janji kemenangan berjuta-juta dolar mempunyai pemula berduyun-duyun ke permainan ini. Nasib baik Texas Hold Em ialah permainan yang mudah dipelajari. Malangnya, ia adalah permainan yang sukar untuk dikuasai. Ia memerlukan lebih daripada mengetahui peraturan asas untuk menang.

Baca juga: Bluffing Murni dalam Poker

Apakah yang diperlukan untuk menang di Texas Hold Em poker? 1) Minda poker yang betul 

2) Mengetahui asas permainan 

3) Ketahui kemungkinannya 

4) Ketahui cara bermain posisi yang berbeza

5) Belajar membaca orang 

6) Ketahui cara mempengaruhi cara orang membaca anda 

Kedengaran mudah. Tetapi setiap aspek permainan yang disebutkan di atas mempunyai pelbagai perkara untuk dikuasai dalam setiap aspek tersebut. 

Adakah anda benar-benar mempunyai apa yang diperlukan untuk menguasai Texas Hold Em? 

Adakah anda mempunyai keazaman, dorongan, keinginan dan disiplin untuk menguasai enam bidang yang disenaraikan di atas? 

Apakah yang akan memudahkan untuk menguasai permainan ini? 

Selamat bermain permainan. Itulah petua Texas Hold Em paling mudah dan terbaik yang anda perlukan. 

Pembelajaran menjadi lebih mudah apabila anda menikmati proses tersebut. Jika ia menyeronokkan, anda sanggup meluangkan masa untuk belajar dan menguasai asas-asasnya. Ia tidak membosankan. Ia mula mengalir. Kekalkan keseronokan poker. Ambil satu langkah pada satu masa. 

Bagaimana anda memastikan ia menyeronokkan?

Salah satu cara adalah dengan mengadakan perjumpaan dengan rakan-rakan untuk mempraktikkan teknik baharu anda. Saya mempunyai sekumpulan kawan yang berkumpul setiap bulan untuk malam poker potluck. Kami semua membawa beberapa makanan yang hebat dan menikmati malam poker. Ia adalah malam yang penuh keseronokan dengan makanan, ketawa, dan poker yang hebat. 

Apabila anda tidak bermain dengan rakan-rakan, buat beberapa rakan dalam talian bermain poker dalam talian. Ramai pemain poker profesional yang berjaya bermula dalam talian. 

Tonton poker di TV. Percaya atau tidak, ia sangat menghiburkan dan mendidik. Komennya lucu dan anda boleh belajar banyak daripada menonton pro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *