Petua Poker Terbaik - Untuk Permainan Poker Rumah Anda

Petua Poker Terbaik – Untuk Permainan Poker Rumah Anda

Belajar Cara Bermain Poker? 

Petua Poker Terbaik – Untuk Permainan Poker Rumah Anda. Cuba untuk bermain poker untuk kali pertama, seseorang mungkin mempunyai beberapa soalan tentang bagaimana untuk bermula. Jangan takut untuk belajar kerana ilmu itu tidak pernah akan habis. Sebagai pemain poker yang baru anda perlu banyak membaca dan mencari jalan untuk mempelajari ilmu Poker. Sentiasa mulakan dalam permainan yang anda kenali sedikit sama ada Texas Holdem, Omaha, atau Five Card Stud adalah lebih mudah untuk bermain permainan apabila anda mengetahui serba sedikit tentang peraturan permainan. Jika anda tidak pasti tentang peraturan dan cara permainan dimainkan, bermain di rumah dengan rakan dan keluarga anda supaya anda boleh mempelajari peraturan tanpa gugup tentang membuat kesilapan di kejohanan poker rumah sebenar. Perkara yang menarik tentang permainan di rumah ialah anda boleh berlatih pertaruhan dan membaca tangan lawan anda dan mempelajari permainan pada masa yang sama. 

Bankroll Poker 

Mempelajari cara bertaruh adalah sama pentingnya dengan mengetahui peraturan permainan kad yang anda mainkan. Apabila anda bermain permainan poker rumah pastikan anda mempunyai wang yang cukup untuk bermain berbilang permainan dan mempunyai cukup untuk pembelian semula. Anda tidak mahu menjadi orang pertama yang tersingkir daripada kejohanan dan perlu menunggu semua orang sepanjang malam.

Baca juga: Mengalahkan Asas Poker Dalam Talian

Main Tangan Poker Ketat

Main tangan poker lurus ke hadapan, anda mungkin melihat beberapa pemain poker profesional di WPT bermain saman 3-5 dan memenangi periuk raksasa, tetapi mereka mempunyai pemahaman yang lebih baik tentang permainan berbanding kebanyakan pemain poker. Mulakan dengan bermain pasangan poket tinggi pepejal yang baik kerana memahami permainan bermakna bermain ketat pada mulanya, itu bermakna pastikan permainan gila pada tahap minimum. 

Menggertak Bukan Mudah 

Walaupun menggertak adalah keren dan mendebarkan untuk dilaksanakan, tetapi jangan menipu semua wang anda. Pembohongan besar sepatutnya jarang digunakan apabila anda tahu cara membaca lawan anda dan situasi yang anda hadapi dengan tangan poker tertentu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.