Petua Poker Lanjutan - Sentiasa Berwaspada

Petua Poker Lanjutan – Sentiasa Berwaspada

Petua Poker Lanjutan – Sentiasa Berwaspada. Kesilapan biasa oleh ramai pemain adalah menumpukan perhatian hanya pada kad mereka dan tidak untuk mengambil perhatian sebenar tentang bagaimana kad flop, turn dan river boleh membantu pemain lain. Satu kesilapan besar. 

Sentiasa, sentiasa berwaspada, ambil perhatian tentang kad apabila Pokertime ia muncul di papan dan menganalisis bagaimana kad tersebut mungkin telah memberikan lawan anda rangsangan dan jika anda tangan kini dipukul atau tidak boleh dimainkan jika tidak bijak untuk melakukan apa-apa lagi cip ke pot. 

Pasangan ace pra-flop anda mungkin tidak lagi terbaik jika kegagalan itu datang 5, 6, 7 atau mana-mana tiga kad sut yang sama. Seseorang boleh mempunyai straight atau flush. Jika mereka lakukan, ace anda adalah roti bakar.

Baca juga: Petua Pemula Untuk Texas Holdem

Sentiasa, sentiasa fikirkan tangan apa yang mungkin ada di luar sana. Beberapa contoh: 

o mana-mana pasangan di papan tulis mungkin tiga jenis, rumah penuh atau empat jenis baik hati 

o tiga kad sut yang sama kemungkinan siram

o tiga kad berturut-turut dengan sut yang sama mungkin straight flush atau siram diraja 

o mana-mana dua kad sut yang sama seseorang mungkin mengejar flush 

o mana-mana urutan kad yang “bersambung” tidak sesuai mungkin lurus atau seseorang mengejar lurus 

Sentiasa berwaspada terhadap potensi yang anda akan kalah apabila kad jatuh. Dan jika anda fikir Perjudian Poker Online anda begitu dipukul, adakah anda benar-benar perlu memanggil kenaikan besar itu apabila anda memegang sepasang puluh dengan flop K, 9, 6 semua hati. Anda dipukul jika sesiapa mempunyai K, tidak kisah siram. 

Jika anda fikir seseorang mungkin “mengejar” tangan anda mungkin boleh menghalangnya dengan menaikkan diri anda untuk mewakili anda sudah mempunyai tangan yang lebih baik. Jadikan mahal untuk pemain yang mengejar untuk melihat kad lain dan mereka mungkin tidak mengganggu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.