Petua Permainan Poker

Petua Permainan Poker. Poker ialah permainan strategi; mereka mengatakan catur adalah sukan raja, jika begitu maka Pokertime adalah sukan dewa. Ia bukan sesuatu yang anda boleh masuk begitu sahaja dan tiba-tiba menjadi profesional, ia memerlukan kemahiran dan kesabaran, tiada apa-apa dalam hidup yang dicapai tanpa terlebih dahulu mengetahui asas-asasnya. Jika anda ingin bermain poker dan memenangi wang seperti yang pro, atau hanya untuk berseronok dengan beberapa rakan anda, tidak mungkin anda akan berseronok jika anda sentiasa kalah. Perhalusi kemahiran anda dan pelajari asasnya, itulah satu-satunya cara untuk bermain permainan poker yang menyeronokkan. 

  1. Bersabar, tidak perlu tergesa-gesa dalam segala-galanya tetap tenang dan santai. 
  2. Tidak perlu bermain setiap tangan, ini biasanya kesilapan nombor satu semua pemain pemula. Kebanyakan orang mahu menjadi sebahagian daripada tindakan, yang membawa saya kembali untuk bersabar. Tidak perlu bermain setiap tangan, bermain lebih banyak tidak bermakna anda akan menang lebih kerap, malah, dalam kebanyakan kes anda lebih kerap kalah dengan cara itu. 
  3. Fikirkan gertakan anda. Tidak ada peraturan yang menyatakan bahawa anda hanya boleh menipu dalam jangka masa tertentu, tetapi ramai pemula mengenai gertakan semata-mata kerana mereka tahu ia adalah sebahagian daripada permainan. 
  4. Sentiasa bermain secara agresif. Anda tidak akan mendapat apa-apa jika anda duduk di atas tangan yang menakjubkan hanya untuk tewas kepada tangan yang unggul di suatu tempat di bawah jalan, jika anda tahu anda boleh

menang kemudian bermain Perjudian Poker Online atau anda mungkin berisiko kehilangan wang dalam jangka masa panjang.

Baca juga: Bagaimana untuk Menjadi Pemain Poker

  1. Jangan bermain apabila anda kecewa. Itu hanya akan membuang keseluruhan permainan anda terutamanya jika anda bermain di rumah sahaja, mood anda akan ditembak tanpa sesiapa di sana untuk menghiburkan anda. Bermain semasa anda kecewa adalah cara yang pasti untuk kehilangan wang. Jangan sekali-kali bermain “on tilt” kaunter produktifnya. 
  2. Pastikan anda memberi perhatian kepada pemain lain. Tonton cara pemain bermain dan ambil perhatian berapa kali mereka melipat atau menggertak. Mengetahui lawan anda adalah kunci untuk mempunyai strategi yang baik. Sebaik sahaja anda mengetahui cara semua orang bermain permainan, anda boleh bersedia untuk mencuri periuk dan berjalan pergi dengan gembira dengan poket yang gemuk.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *