Manakah Permainan Poker Paling Mudah Dikalahkan

Manakah Permainan Poker Paling Mudah Dikalahkan

Manakah Permainan Poker Paling Mudah Dikalahkan. Poker: Anda bermain untuk memenangi permainan. Anda bermain untuk menurunkan pot. Anda bermain untuk memasukkan wang tunai ke dalam poket anda. 

Masalahnya ialah sukar untuk menang di Pokertime kerana pemain nampaknya menjadi lebih baik setiap hari. Dan terdapat begitu banyak permainan untuk dipilih: Hold’em poker, Omaha, HORSE, 7 Card Stud dan lain-lain. Bukankah bagus untuk mengetahui permainan mana yang paling mudah untuk dikalahkan? 

Carian Google mungkin ada jawapannya. Lakukan carian Google pada gaya poker yang berbeza dan lihat di mana keputusan paling rendah: 

Hold’em Poker mempunyai 6.9 juta hasil carian. 

Omaha Poker mempunyai 2 juta hasil carian. 

7 Card Stud Poker mempunyai 1.2 juta hasil carian. 

HORSE Poker mempunyai 925,000 hasil carian. 

Itu masih kelihatan seperti banyak maklumat kepada saya.

Tunggu. Kami terlupa untuk menyemak Razz Poker. 

Razz Poker hanya mempunyai 78,000 keputusan! Itu adalah kurang daripada 10% asas pengetahuan permainan lain.

Baca juga: Strategi Menang Cabutan Lima Kad

Ia adalah fakta, Razz Poker adalah cara paling mudah untuk memenangi wang secara konsisten di poker. Ia adalah satu-satunya permainan yang tinggal di mana pangkalan pengetahuan kekal kecil kerana kebanyakan pemain telah mengikuti permainan yang lebih besar dan lebih dikenali. Namun untuk menang di Razz Perjudian Poker Online dan dalam “R” dalam poker HORSE, anda perlu tahu apa yang pemain lain masih tidak tahu. 

Razz poker adalah permainan yang mudah untuk dimainkan. Ia dimainkan sama seperti 7 kad stud hanya tangan yang paling teruk menang. Straights dan flushes tidak dikira. Ace sentiasa rendah. Dan tangan yang paling rendah ialah A-2-3-4-5.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *