Lima Cara Terbaik untuk Meniup Wang Poker Dalam Talian Anda

Bermain pada Had yang Lebih Tinggi daripada Bankroll Anda boleh Mengendalikan 

Anda mesti sedar betapa kuatnya wang anda dan jika ia boleh mengendalikan hayunan yang cukup besar dalam had yang anda mainkan. Jika anda bermain pada had yang lebih tinggi ini bermakna akan ada persaingan yang lebih baik, anda juga perlu membeli dengan lebih banyak wang, bermakna anda boleh berakhir dengan lebih cepat jika keadaan tidak berjalan lancar. Adalah disyorkan bahawa anda mempunyai sekurang-kurangnya 40 pembelian, dalam bankroll anda untuk sebarang had tertentu, ini akan membantu anda melalui rentetan nasib malang. Tidak ada salahnya untuk turun dari katakan $1/2 hingga $.50/1 atau lebih rendah, semuanya bergantung pada seberapa kuat jumlah wang anda dan sama ada anda berasa selesa bermain had itu. 

Bermain Semasa Anda Dicondongkan 

Condongkan, ia adalah salah satu perkataan yang paling ditakuti dalam poker, apabila pemain meneruskan keputusannya dipengaruhi dengan ketara oleh emosinya. Ini biasanya berlaku jika anda telah mengalami rentak teruk yang tidak masuk akal, sama ada anda tersingkir dari meja akhir dengan poket Aces atau anda tewas kepada siram pelari pelari, elakkan skrin poker apabila anda condong. Pemain yang miring akan membuat permainan atas sebab emosi yang tidak biasa dia lakukan, dia akan mengangkat tangan dengan tangan kecil, cuba membohongi lebih banyak periuk dan secara amnya memainkan terlalu banyak tangan dengan terlalu agresif. Bermain semasa anda dicondongkan boleh menjadi resipi untuk bencana dan anda hampir dijamin kehilangan

keseluruhan wang anda jika anda tidak berhati-hati. Berehat dan pulihkan mental sebelum menghampiri semula permainan, sekurang-kurangnya anda akan hidup untuk bertarung pada hari lain. 

Terlalu Mengejar 

Dalam Permainan Tunai Tanpa Had Adalah tidak bijak untuk mengejar setiap kali anda melihat seri lurus atau seri siram, anda perlu mempertimbangkan kemungkinan pot dan kemungkinan tersirat jika anda mempertimbangkan untuk mengejar, jika tidak, anda akan memuat semula sebelum anda mengetahuinya. Cth. Its Heads up dan anda telah gagal dalam keputusan seri, lawan anda bertaruh lebih daripada pot, dalam situasi ini adalah tidak berbaloi untuk anda memanggil dan mengejar, anda berkemungkinan besar akan terlepas cabutan anda dan wang tidak mencukupi. periuk bernilai menang. Sebaliknya jika anda gagal dalam undian yang sama dengan empat lawan di dalam periuk dan anda berada dalam kedudukan lewat, anda mungkin mahu memanggil separuh pertaruhan bersaiz periuk, kerana jika anda membuat tangan anda, anda mempunyai potensi untuk mengalahkan periuk besar. , ada nilai untuk anda kejar. Oleh itu hanya kejar apabila anda berada dalam kedudukan dan ada nilai untuk anda berbuat demikian. 

Memainkan Terlalu Banyak Tangan Permulaan 

Anda mungkin bermain terlalu banyak tangan permulaan sebelum gagal, mula mengetatkan dengan hanya bermain tangan premium sebelum gagal apabila anda baru menyertai meja. Sebaik sahaja anda telah membina tindanan yang mencukupi anda boleh mula melonggarkan sedikit namun apabila anda mula-mula duduk saya akan mengesyorkan anda hanya bermain AA, KK, A-K, QQ. Kemudian apabila anda telah mengumpul beberapa cip perlahan-lahan memperkenalkan tangan lain ke dalam permainan anda. Tambah JJ dulu.

Apabila anda berjaya dengan JJ kemudian tambah pasangan Poket lain dan akhirnya penyambung yang sesuai apabila anda benar-benar “Ballin”. Dalam Permainan Tunai Tanpa Had anda hanya mahu mendapatkan wang anda dengan tangan yang terbaik, jadi mula mengetatkan pra-flop jika anda kehilangan terlalu banyak dan anda akan mula melihat perbezaan. 

Mengejar Kerugian Anda 

Ini mungkin salah satu perkara yang paling penting. Anda perlu tahu bila untuk berhenti jika anda mengalami larian yang teruk, setiap pemain poker akhirnya menjadi mangsa kepada perbezaan nasib dalam dunia poker dan anda tidak boleh berbuat apa-apa mengenainya. Saya telah melihat ramai orang mengalami kekalahan berturut-turut secara besar-besaran dan mereka tidak pernah berjalan, mereka bertahan dan berharap nasib kad berubah dan mereka akan mencapai pulangan wang sekali lagi. Walau bagaimanapun ia hampir tidak pernah berlaku dan anda biasanya akan kehilangan keseluruhan wang anda jika anda menggunakan strategi ini, anda mesti tahu bila untuk berjalan supaya anda boleh hidup untuk bertarung pada hari lain. 

Oleh itu, jika anda tertanya-tanya mengapa anda terus gagal, teruskan dan gunakan beberapa petua yang ditawarkan dalam artikel ini dan anda sepatutnya bermain poker yang lebih baik dan boleh mengehadkan diri anda daripada memuat semula Bankroll Poker Dalam Talian anda dalam masa terdekat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *