Keyakinan Poker Dalam Talian - Dua Rahsia Untuk Membinanya

Keyakinan Poker Dalam Talian – Dua Rahsia Untuk Membinanya

Keyakinan Poker Dalam Talian – Dua Rahsia Untuk Membinanya. Artikel ini adalah untuk pemain Pokertime dalam talian pertengahan atau lanjutan yang ingin bergerak ke peringkat seterusnya dengan membina keyakinan mereka. 

Pernahkah anda kadang-kadang merasakan selepas menyertai meja Perjudian Poker Online dalam talian, pemain lain nampaknya tahu sama ada anda mempunyai tangan yang kuat atau tidak? Jika anda mula bertaruh dengan tangan raksasa, orang lain akan melipat. Atau jika anda mempunyai tangan kekuatan sederhana, lawan anda akan bertaruh dengan berat, memaksa anda untuk melipat. 

Jangan putus asa, ini adalah perasaan yang sangat biasa. Dan sebab yang paling biasa ialah anda tidak menggunakan alat yang lawan anda gunakan untuk menentang anda, meletakkan anda pada kerugian. Terdapat pelbagai jenis bantuan poker dalam talian dan adalah jauh dari jelas untuk mengetahui yang mana yang benar-benar berguna dan berkuasa.

Baca juga: Pengurusan Wang Poker Profesional

Program yang sangat tajam ini mencipta tindanan telus di atas meja poker yang menunjukkan gaya dan kecenderungan permainan lawan anda. Terdapat dua jenis HUD, yang bergantung pada pangkalan data tempatan dan yang berdasarkan pangkalan data sejarah tangan jauh yang besar. 

HUD tempatan ialah sambungan atau sebahagian daripada program seperti Pengurus Hold’em atau PokerOffice. Perisian ini mengumpulkan semua tangan yang telah anda mainkan dalam talian dan menyusun semula data untuk mengekstrak ciri semua pemain yang anda hadapi pada masa lalu. Kelonggaran/ketat dan pasif/keagresifan diukur dan dipaparkan pada setiap pemain. Supaya anda tahu dengan serta-merta jenis pemain yang anda hadapi.

Kebanyakan orang sudah tahu dan menggunakan produk tersebut. Rahsia pertama ialah jika anda ingin mendapatkan kelebihan tambahan, anda boleh membeli sejarah tangan yang dilombong data. Dengan berbuat demikian, anda boleh menambah maklumat tentang pemain yang tidak pernah anda hadapi sebelum ini. 

Sebagai alternatif jika anda tidak mempunyai maklumat sedemikian, anda mungkin memerlukan beberapa timbunan sebelum anda memainkan tangan yang mencukupi untuk pangkalan data tempatan anda dikemas kini dan untuk menunjukkan kecenderungan pemain ini. 

Rahsia pertama ini adalah kaedah untuk meningkatkan pangkalan data penjejak poker tempatan anda dengan membeli sejarah tangan, jika anda sudah menggunakan perisian tersebut atau jika anda memutuskan untuk mula menggunakannya. Dalam rangkaian alat poker yang sama, dan ini adalah rahsia kedua, terdapat produk yang merupakan penjejak poker jauh. Produk ini membawa keseluruhan konsep ke tahap yang baharu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *