Kesilapan Biasa Poker - 4 Kesilapan Strategi

Kesilapan Biasa Poker – 4 Kesilapan Strategi

Kesilapan Biasa Poker – 4 Kesilapan Strategi. Adakah anda kecewa kerana anda tidak dapat mengumpulkannya dan membuat wang bermain Pokertime ? Kesilapan poker biasa ini pasti akan membantu anda. 

Kadangkala, anda mungkin melakukan segala-galanya dengan sempurna tetapi anda kalah kerana masalah asas dengan strategi anda. Jika strategi anda buruk, anda akan ditakdirkan. Seperti bagaimana jika kereta anda tidak berfungsi dengan baik tidak kira seberapa baik anda memandu ia akan terus rosak. 

Kesilapan strategi cucuk biasa berikut akan membantu anda mencari dan menambal serta isu yang mungkin anda hadapi dengan strategi Texas Perjudian Poker Online semasa anda. 

Kesilapan Biasa Poker – Kesilapan Strategi #1 

Kesilapan pertama yang dilakukan pemain ialah mereka sebenarnya tidak mempunyai strategi yang jelas. Adakah anda mempunyai strategi? Adakah anda tahu dalaman dan luaran anda secara amnya merancang apabila anda duduk bermain? Atau adakah anda hanya bermain semasa kad datang? 

Kesilapan Biasa Poker – Kesilapan Strategi #2 

Kesilapan kedua ialah tidak mempunyai idea yang jelas tentang jenis kad yang anda ingin mainkan. Adakah anda tahu kad mana yang akan anda mainkan dan yang mana tidak? Adakah anda tahu kad mana yang mempunyai peluang lebih

Baca juga: Apakah Petua Texas Hold’em Lanjutan

baik untuk menang dan yang mana tidak? Atau, sekali lagi, adakah anda hanya bermain apa sahaja kad yang anda rasakan pada masa itu? 

Kesilapan Biasa Poker – Kesilapan Strategi #3 

Kesilapan ketiga yang sering dilakukan pemain ialah mereka tidak mempunyai apa-apa jenis strategi pertaruhan. Adakah anda tahu berapa banyak yang anda merancang untuk bertaruh dalam kedudukan apa dan dengan kad apa? Adakah anda mempunyai rancangan tentang berapa banyak yang anda akan pertaruhkan mengenai saiz tindanan anda dan saiz tindanan lawan anda? 

Kesilapan Biasa Poker – Kesilapan Strategi #4 

Kesilapan strategi keempat yang dilakukan pemain ialah mereka hanya mempunyai satu strategi. Mereka tidak mempunyai pelbagai strategi. Anda memerlukan pelbagai strategi untuk permainan tunai dan kejohanan. Anda memerlukan lebih banyak strategi sekali lagi untuk pembelian $5 dalam kejohanan dan belian $100 dalam kejohanan. Anda tidak boleh menggunakan strategi yang sama sepanjang masa. Adakah anda mempunyai strategi yang berbeza bergantung pada siapa anda bermain? 

Anda kini berkemungkinan besar menyedari masa anda telah melakukan salah satu daripada kesilapan ini, bukan. Malah, saya akan meneka anda telah melakukan sekurang-kurangnya satu daripada kesilapan ini sebelum ini dan itu menyebabkan anda kehilangan wang. Anda mungkin menyedari bahawa anda mempunyai sedikit kerja untuk dilakukan pada strategi Texas Poker anda.

Cara terpantas dan termudah untuk mendapatkan strategi yang sangat mantap berjalan dengan cepat adalah dengan menyelidik dan belajar. Jangan keluar dan cuba berlatih dan meneka dan menyemak, ia akan membawa anda banyak masa dan memerlukan banyak wang. Ia akan menjadi lebih mudah dan lebih murah untuk hanya membaca dan mempelajari strategi kerja dan kemudian menggunakannya. Dan saya selalu mengatakan cara terbaik untuk belajar apa yang perlu dilakukan ialah belajar apa yang tidak boleh dilakukan. Jadi keluar dan ketahui semua kesilapan berbeza yang anda lakukan dan kemudian berhenti membuat kesilapan itu, dan anda akan mendapat wang dengan mudah.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *