Kejohanan Texas Holdem - Mendahului Sebelum Permainan

Kejohanan Texas Holdem – Mendahului Sebelum Permainan

Kejohanan Texas Holdem – Mendahului Sebelum Permainan . Anda mungkin menikmati bermain Perjudian Poker dalam talian, tetapi mungkin anda ingin meningkatkan keputusan kejohanan Texas Holdem anda. Selepas bermain permainan selama bertahun-tahun, saya telah membangunkan panduan strategi untuk sesiapa sahaja yang ingin meningkatkan peluang untuk menang dalam permainan Kejohanan Texas Holdem (Tiada Had). Cadangan ini digunakan kebanyakannya untuk permainan berbilang meja yang besar dengan potensi ratusan atau bahkan ribuan pemain. 

Faktor Peluang untuk Texas Holdem 

Adalah penting untuk pemain memahami bahawa tidak kira betapa hebatnya anda, Texas Holdem memang melibatkan beberapa unsur peluang. Lebih baik anda bermain dan membuat keputusan yang baik, lebih terhad kelemahannya. Pemain terbaik di dunia biasanya berada di meja akhir, tetapi mereka juga menerima rentak buruk. Ini membuktikan ia boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. 

Perkara penting yang perlu diperhatikan apabila anda kalah bukanlah hakikat bahawa anda kehilangan mana-mana permainan atau tangan Pokertime tertentu, tetapi untuk mempertimbangkan bagaimana anda kalah. Jika anda diketepikan memegang A5 setelah melakukan all-in terhadap AK pra-flop maka selamat untuk mengatakan anda mungkin tidak akan membuat jadual akhir.

Baca juga: Strategi Poker No Limit Holdem Lanjutan Yang Sentiasa Berfungsi

Sebaliknya jika anda kalah atau kerap kalah mempunyai tangan terbaik pada titik all-in dan terkeluar, peluang anda untuk kejayaan jangka panjang adalah jauh lebih besar. Tidak ada cara saya boleh menjanjikan penawar ajaib untuk

penyakit Texas Holdem anda, saya hanya boleh menunjukkan beberapa strategi yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan peluang anda. 

Pada setiap masa dalam permainan poker dalam talian anda perlu memerhati seperti yang anda lakukan dalam permainan langsung. Memberitahu memang wujud semasa bermain poker dalam talian mereka hanya berbeza sifatnya dengan permainan Holdem berasaskan darat. Dengan permainan dalam talian, terdapat beberapa pemberitahuan segera yang boleh anda tunjukkan, walaupun sebelum anda memulakan permainan. 

Sebelum Kejohanan Bermula 

Dengan kebanyakan kejohanan Texas Holdem, anda bermula dengan kira-kira 1500 cip. Medan menentang anda akan terdiri daripada 10 hingga beribu-ribu pemain. Langkah pertama anda ialah melihat nama pemain di atas meja anda pemain yang menggunakan nama sebenar mereka, mereka yang menggunakan nama yang lucu dan mereka yang menggunakan nama yang tidak masuk akal. 

Apabila melihat nama sedemikian, saya mengkategorikan pemain dalam fikiran saya dengan cara berikut (kategori ini berubah dari semasa ke semasa apabila permainan poker berkembang): 

1) Mereka yang beroperasi atas nama mereka sendiri adalah pemain baru yang mempunyai tahap kemahiran yang rendah. 

2) Mereka yang menggunakan pemegang seperti Holdem King atau pemain yang biasa-biasa saja.

3) Yang perlu ditonton ialah pemain poker dengan nama seperti gpgn5576tb. 

Saya berhati-hati dengan pemain dalam kategori ketiga kerana mereka biasanya memilih nama sedemikian supaya mereka lebih sukar untuk dikenali. Nama sebegitu mudah dilupakan. Saya sering menemui pemain berbilang jadual ini selama berjam-jam dan anda tidak pasti jika anda mengingati mereka dari satu hari ke hari berikutnya. 

Kejohanan Bermula 

Adalah penting untuk menonton drama semasa ia berlangsung pelajari rasa meja dengan pemerhatian dan ingatan. Dalam masa yang sangat singkat anda sepatutnya dapat mengelaskan pemain kepada salah satu daripada empat kumpulan dan bermain kumpulan tersebut mengikut jangkaan anda. Biasanya pemain termasuk dalam kumpulan berikut: 

1) Longgar Agresif 

2) Pasif Longgar 

3) Ketat Agresif 

4) Pasif Tegang

Leave a Comment

Your email address will not be published.