Gulung Percuma

Gulungan Percuma adalah penyertaan percuma ke dalam kejohanan wang tunai sebenar yang banyak tapak poker tawarkan setiap hari. Terdapat begitu banyak gulung percuma pada mana-mana hari tertentu ia benar-benar menakjubkan. Apa yang lebih menakjubkan ialah beribu-ribu orang setiap hari bermain di bahagian percuma tapak di mana tidak ada kemungkinan untuk memenangi apa-apa selain daripada bermain cip. Pada masa yang sama tapak lain memberikan $3000 untuk sesiapa yang cukup bijak untuk mendaftar dan menguji kemahiran mereka. 

Terdapat pelbagai jenis Gulungan Percuma. Sebagai contoh, sesetengah memerlukan anda telah mengumpul sejumlah mata tindakan tertentu. Anda mengakru mata tindakan ini apabila anda memainkan sejumlah tangan yang dimainkan dengan wang sebenar. Tetapi kami benar-benar hanya akan masuk ke dalam Gulungan Percuma yang tiada kos untuk masuk. 

Mengapakah tapak poker hanya memberikan wang yang diminta oleh ramai orang? Fikirkan ini sejenak. Berapa kali anda mempunyai pembekal jarak jauh menghubungi anda dan menawarkan untuk memberi anda sebulan percuma jarak jauh jika anda akan beralih kepada perkhidmatan mereka? Kebanyakan daripada kita pernah menerima panggilan ini. Mereka sanggup melepaskan sedikit wang tunai untuk menerima lebih banyak, lebih banyak lagi sebagai balasan dalam jangka masa panjang. 

Banyak tapak menawarkan Gulungan Percuma untuk menggalakkan pemain baharu datang ke tapak mereka, serta memberi ganjaran kepada pemain yang kerap bermain di sana. Tapak-tapak tersebut menghasilkan begitu banyak wang, adalah untuk kepentingan terbaik mereka untuk mengembalikan

sebahagian daripadanya untuk menenangkan pihak yang rugi, dan untuk menarik bakal pelanggan baharu. 

Terdapat begitu banyak Gulungan Percuma di luar sana, dan ia sentiasa berubah. Oleh itu, anda mesti menyemak tapak web bilik Poker untuk mendapatkan maklumat terkini tentang Roll Percuma yang sedang berlaku pada masa itu. Pada masa ini Paradise Poker sedang menjalankan promosi untuk kejohanan Roll Percuma $1,000,000. Ya, itu adalah Satu Juta Dolar. 

Caranya dengan Free Rolls ialah mencari tapak yang mempunyai jumlah peserta yang minimum. Sekarang ini Prima Poker mempunyai 2 Gulungan Percuma $1000 hebat setiap hari, tetapi ia hampir selalu dimaksimumkan pada 3000 pemain atau lebih. Nasib baik mengalahkan orang ramai itu. Namun ingat, kejohanan ini akan membayar lebih daripada sekadar pertama hingga tempat ketiga. Kejohanan 3000 pemain ini membayar 75 penyudah pertama hadiah wang tunai. Jelas sekali meletakkan tempat ke-75 tidak akan membayar banyak, tetapi ia pasti mengalahkan meletakkan di tempat ke-76 tanpa bayaran. Ini adalah kunci jika anda rosak. Anda perlu membina sebuah bank. Setiap satu sen dikira. Walaupun anda hanya memenangi $2.00, anda sudah bersedia untuk bermain. Anda boleh parlay $2.00 kepada $200 dalam masa yang singkat jika anda cukup baik. Percayalah. Saya telah melakukannya banyak kali semasa saya bermula.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *