Dua Lagi Rahsia Texas Holdem

Dua Lagi Rahsia Texas Holdem

Dua Lagi Rahsia Texas Holdem. Dalam artikel sebelum ini, saya mendedahkan tiga rahsia Texas Holdem iaitu: l Sedikit tetapi lebih dari cukup 

l Kuasa Fokus 

l Jangan baca sahaja tetapi cuba untuk bercakap dengan Texas Holdem Pro 

Ramai Permainan Poker Texas Holdem Pro yang bercita-cita tinggi dan bersemangat menghubungi saya sejak saya mula memberikan pandangan dan petua saya mengenai perkara itu melalui beberapa artikel. Kebanyakan telah bertanya tentang tindakan terbaik untuk menjadi Texas Holdem Pro dan jika saya mempunyai lebih banyak rahsia Texas Holdem untuk dikongsi. 

Bahagian yang lebih sukar ialah mengingati tindakan khusus yang membolehkan saya menjadi pemain seperti saya hari ini. Saya masih ingat banyak gagal dalam penampilan sulung saya dari 1994 hingga 1999 tetapi itu bukan bahagian yang diminati semua orang, bukan? 

Kedua-dua rahsia Texas Holdem itu sebenarnya adalah tiga faktor utama yang membolehkan saya beralih daripada bermain permainan sebagai hobi kepada mencari rezeki yang baik daripadanya.

Baca juga: Memenangi Poker Dalam Talian Untuk Keseronokan – Pelajaran Poker Percuma

Rahsia Texas Holdem #1: Dapatkan Bantuan 

Sekarang siapa kata anda perlu membuat kerja ini sendiri? Sudah tentu, anda boleh teruskan dan membeli semua buku yang tersedia di Texas Holdem tetapi saya boleh memberi jaminan kepada anda ada cara yang lebih baik. Jika semua yang kita perlukan dibaca, tidak akan ada guru di sekolah bukan? Begitu juga untuk Perjudian Poker, anda memerlukan Guru / Tutor / Mentor / Krew untuk mempercepatkan keluk pembelajaran anda dan mengubah anda menjadi Texas Holdem pro. 

Berikut adalah 4 cara untuk mencapainya: 

1 – Jika anda cukup bernasib baik dan bapa saudara / abang / sahabat anda sudah menjadi Poker Pro, saya cadangkan anda berhenti membaca artikel ini dan berikan orang itu panggilan telefon yang mengubah hidup. Kemungkinan besar dia telah dibantu untuk menjadi seorang profesional dan hanya akan gembira untuk membantu seseorang yang rapat dengannya.

Baca juga: Memenangi Poker Dalam Talian Untuk Keseronokan – Pelajaran Poker Percuma

2 – Bina rangkaian diri anda dengan pemain tempatan dan tentukan mana yang lebih baik daripada anda dan dapatkan nasihat daripada mereka. Anda akan kagum melihat bagaimana bir percuma boleh membantu ikatan dengan seseorang. 

3 – Jika anda tidak mempunyai akses kepada pemain yang lebih baik mengumpul semula dengan orang lain yang berkaliber anda dengan objektif yang sama boleh membantu anda dengan sangat baik kerana anda akan berkongsi perkara yang berkesan dan apa yang tidak.

4 – Jika anda lebih suka menjalankan pertunjukan poker anda dalam keselesaan rumah anda, maka saya sangat mencadangkan anda melihat ke Sekolah Poker Dalam Talian. Yang baik dikendalikan oleh Holdem Pros yang mempunyai niat yang baik.

Leave a Comment

Your email address will not be published.