Di mana Petua Permainan Poker Percuma Terbaik Ditemui

Di mana Petua Permainan Poker Percuma Terbaik Ditemui

Di mana Petua Permainan Poker Percuma Terbaik Ditemui . Pengalaman adalah penguasa pendidikan, namun, pengalaman pun boleh menjadi cara yang kejam untuk belajar. Sesetengah profesional poker akan berpendapat bahawa satu-satunya cara sebenar untuk belajar cara bermain Perjudian Poker Online adalah dengan bermain sebenarnya. Namun begitu, dengan sedikit ketekunan, anda boleh menemui banyak petua permainan poker percuma terbaik tanpa mempertaruhkan keseluruhan wang poker anda. 

Walaupun Internet adalah tempat yang bagus untuk mendapatkan petua permainan poker percuma, Dunia Poker dalam talian penuh dengan maklumat salah. Forum poker, blog peribadi dan bahan berorientasikan jualan semuanya mengumumkan untuk mengetahui semua rahsia untuk menang di poker dalam talian. Walau bagaimanapun, kebanyakan maklumat ini dicemari oleh pendapat peribadi, matematik yang tidak tepat dan benar-benar karut. Anda harus berhati-hati mendekati mana-mana petua atau maklumat poker dengan dos realiti dan memastikan bahawa apa yang anda baca boleh disahkan dan berlaku dalam aplikasi sebenar.

Baca juga: Strategi Poker Lanjutan

Sebagai contoh, saya masih ingat membaca laman web petua permainan Judi Poker percuma yang menyatakan dengan jelas peratusan berbeza untuk membuat tangan tertentu. Penulis menegaskan bahawa jika anda memegang dua kad yang sesuai, anda mempunyai peluang 35% untuk membuat flush. Maklumat salah ini tidak tepat sepenuhnya. Pada hakikatnya, anda mempunyai 0.84% (1 dalam 118) peluang untuk gagal flush, 19.1% peluang untuk membuat flush pada giliran jika dua daripada kad flush anda gagal dan 19.1% peluang pada sungai jika dua saman anda sudah ada di papan tulis. 

Kekeliruan datang daripada fakta bahawa ramai orang hanya akan menganggap bahawa mereka mempunyai peluang 38% untuk mencapai pra-flop flush

mereka, apabila memegang dua kad yang sesuai. Walau bagaimanapun, yang pertama memerlukan anda untuk Hit dua lagi kad yang sesuai pada kegagalan untuk mendapatkan 38% pukulan DI tepi sungai. 

Apabila mencari petua permainan poker percuma yang boleh dipercayai dan jujur, anda mesti memastikan bahawa anda dapat mengesahkan dan membuktikan bahawa maklumat yang anda perolehi adalah benar dan tepat. Cari fakta dan buktikan ia berkesan kepada diri sendiri, sebelum anda menceburi permainan dan menggunakan strategi poker yang tidak tepat atau tidak diingini. Jangan hanya menganggap bahawa apa-apa yang dikatakan oleh sesiapa adalah strategi poker yang betul atau maklumat yang betul untuk meningkatkan permainan anda. 

Temui sendiri semua petua permainan poker percuma dan kemudian catat petua tersebut untuk digunakan kemudian. 

Sebaik sahaja anda mengumpulkan banyak petua permainan poker percuma dan mencatatnya, mula menerapkannya pada kejohanan poker atau permainan wang tunai sebenar anda. Ini akan membantu anda memperoleh pengalaman berharga yang anda perlukan untuk menjadi pemain poker yang menang.

Leave a Comment

Your email address will not be published.