Cara Membuat Wang di Poker Dalam Talian - Petua Percuma

Cara Membuat Wang di Poker Dalam Talian – Petua Percuma

Cara Membuat Wang di Poker Dalam Talian – Petua Percuma . Adakah anda berasa seperti anda ikan, berenang dengan jerung? Kebanyakan pemain poker berasa seperti itu. Anda mendepositkan lebih banyak daripada anda mengeluarkan. Keluarga awak mengeluh. Anda cuba mengubah strategi poker anda tanpa berjaya. Anda berfikir tentang berhenti bermain Permainan Poker, Jangan, Ada bantuan untuk anda. 

Sesetengah orang menghabiskan masa berjam-jam membaca buku poker. Mereka menganalisis permainan mereka dan mereka mempunyai buku dan nota di sekeliling komputer. Kadang-kadang mereka mempunyai bilik poker khas tanpa kemasukan untuk seluruh ahli keluarga. Walaupun tingkah laku anti-sosial ini mereka tidak berjaya di kalangan meja Perjudian Poker. Mungkin anda tertanya-tanya mengapa mereka tidak berjaya. Jawapannya sangat mudah.

Baca juga: Berlatih Poker

Poker adalah permainan yang sangat kompleks yang hanya dikuasai oleh sebahagian kecil orang. Untuk menjadi pemain poker yang baik, anda perlu pintar dan menganalisis, dan anda perlu berlatih dan membaca banyak, berulang kali. Keputusan segera dan pengiraan segera adalah sebahagian daripada pusingan harian pemain poker. 

Anda tidak mempunyai kemungkinan latihan tersebut dan anda tidak mahu menghabiskan setiap minit percuma membaca buku poker yang sama berulang kali. Anda tertanya-tanya jika kerjaya poker anda telah berakhir, walaupun sebelum ia bermula. 

Kemudian apa yang boleh saya lakukan sebagai pemain poker biasa-biasa saja? Terdapat beberapa jalan pintas untuk menjadi pemain yang baik.

Pertama sekali, jangan menghabiskan wang yang anda tidak mampu. Keluarga anda tidak akan gembira jika anda pergi bersama-sama dengan sewa bulanan. 

Kedua, cari buku poker yang bagus dan baca sekurang-kurangnya dua kali. Bermain poker tanpa kemahiran asas adalah seperti membakar wang anda. 

Nasihat ketiga dan paling menguntungkan ialah; melabur dalam kalkulator poker. Kebanyakan kalkulator mempunyai tempoh percubaan percuma supaya anda boleh memuat turunnya secara percuma dan mencuba. Kalkulator poker ini sangat berguna untuk anda, ia menjimatkan banyak jam membaca dan menganalisis. Mereka boleh mengira peluang segera, membuat profil pemain, mereka memberitahu anda bila hendak menolak atau melipat, mereka menunjukkan kekuatan tangan anda terhadap tangan lain dan banyak lagi. 

Jika anda mengikuti 3 nasihat tersebut, saya berjanji kepada anda bahawa anda akan menjadi pemain poker yang lebih baik, mungkin bukan jerung serta-merta, tetapi ke arah itu. Pengeluaran anda akan lebih besar daripada deposit anda dan keluarga anda akan menjadi lebih menyenangkan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *