Bagaimana untuk bermain dalam talian Heads Up Matches

Bagaimana untuk bermain dalam talian Heads Up Matches

Bagaimana untuk bermain dalam talian Heads Up Matches . Artikel ini adalah mengenai permainan poker head dalam talian. Di kolam ini, perbezaan dilakukan berdasarkan permainan tunai. Di sini pembelian adalah tetap dan setiap pemain mempunyai cip mereka sendiri. Kemudian tirai meningkat sehingga semua cip mencapai satu pemain. Jika anda terkenal dengan strategi poker daripada permainan ini dibuat untuk anda, dan anda boleh memperoleh jumlah yang baik daripadanya. Beberapa arahan melalui artikel ini akan membantu pokers untuk mendapatkan permulaan yang menguntungkan. 

Permainan Poker Heads-Up: Satu faktor penting di sini ialah potensi untuk keuntungan besar. Anda perlu melihat dari mana anda boleh mendapat keuntungan. Jika anda seorang pemain poker kepala yang baik maka anda boleh mencapai ROI (pulangan pelaburan) jauh lebih banyak daripada dalam jadual penuh SNG dengan bermain perlawanan. Jika anda bermain dengan betul, anda boleh menjana pendapatan yang baik pada kadar setiap jam terbaik yang pernah anda miliki. 

Pengurusan bankroll: dengan semua jenis Permainan Poker, pengurusan bankroll adalah kunci untuk pemenang jangka panjang terutamanya dalam perlawanan pendahuluan. Garis panduan untuk bankroll adalah serupa dengan standard sit n go. Pembelian 50 adalah pilihan dalam standard, dan ia telah dilaraskan ke atas atau ke bawah bergantung pada situasi peribadi anda. 

Pelarasan penting untuk memenangi perlawanan pendahuluan: Beberapa strategi Perjudian Poker kepala perlu difahami. Ini adalah faktor penting yang perlu dipertimbangkan apabila bermain menentang lawan yang berbeza.

Pelarasan: hanya laraskan kekuatan tangan yang berbeza, kedudukan apabila ia menjadi penting. Sesuaikan mengikut kecenderungan lawan anda. Hanya bermain dengan pemain penilai kemudian kad dan itu akan membuat anda memahami kad lawan.

Baca juga: Peraturan Untuk Permainan Poker Paling Popular

Bakat membaca tangan: kerana ini boleh menyesuaikan diri dengan pencabar anda. Jika anda mempunyai bakat ini, anda boleh mengelirukan lawan anda dengan mudah. Pemain poker yang baik kekal sebagai ‘sejarah tangan’ dengan mereka dan sentiasa menyemak bacaan mereka. 

Kawalan ke atas Kecondongan: Berikut ialah dua kawasan berkaitan yang memerlukan kawalan. Satu ialah pengurusan bankroll, yang telah diterangkan dan satu lagi ialah keupayaan untuk mengawal kecondongan anda. Kawalan ke atas kecondongan diperlukan kerana ia lebih berbahaya dalam perlawanan pendahuluan berbanding perlawanan gelang penuh di mana anda perlu membuat keputusan pada setiap pertaruhan. Dalam permainan gelang penuh, anda boleh melipat segala-galanya dengan mudah, yang mustahil dalam perlawanan kepala. Pemain yang tidak mempunyai kawalan ke atas kecondongan akan cepat rosak dalam poker kepala.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *