Bagaimana Saya Menjadi Pro Sit N Go

Saya telah bergelut selama lebih setahun dalam dunia poker dalam talian. Saya tidak pernah menjadi pemain poker yang kalah tetapi saya juga tidak menjadi pemenang untuk jumlah masa dan usaha yang saya lakukan untuk menjadi pemain poker yang hebat. Saya hanya menyambung, bermain setiap petang dan menelan buku teori poker seperti gula-gula. Saya terus menyalahkan masalah pada fakta bahawa pemain lain tidak mematuhi peraturan poker. Kemudian, saya berehat, meninggalkan poker di belakang saya selama beberapa minggu memikirkan bahawa mesti ada cara yang lebih baik untuk membuat wang dalam talian. 

Kemudian saya kembali ke poker. Saya terus memberitahu diri saya; poker boleh bekerja untuk anda, anda seorang pemain yang bijak, anda memahami teori asas, jadi mengapa anda tidak menang? Saya mula melihat gaya poker yang bekerja untuk saya…di mana saya membuat wang? Sudah tentu bukan dalam poker had, ia terlalu membosankan, dan sudah tentu bukan dalam permainan gelanggang, saya terlalu bosan, bermain perkara yang tidak sepatutnya, dan membocorkan wang. Itu meninggalkan poker kejohanan, dan ia benar-benar di mana saya telah membuat wang paling banyak. Itu membawa saya ke gaya duduk dan pergi poker. Sekarang saya bermain sit n goes secara eksklusif dan inilah sebabnya: 

-Ada risiko rendah dengan pulangan tinggi. Kebanyakan sit n go mempunyai struktur pembayaran yang merangkumi tiga pemain teratas. Pemain tempat pertama menerima separuh pot, pemain tempat kedua mendapat tiga puluh peratus dan pemain tempat ketiga mendapat dua puluh peratus. Dalam mana-mana duduk dan pergi biasanya terdapat enam atau tujuh ekor ikan, jadi untuk mendapatkan wang itu tidaklah sukar.

-Ia adalah mungkin untuk bermain banyak sekali gus. Pada peringkat awal duduk dan pergi anda hanya melipat tangan anda, menunggu raksasa, atau pemain lain untuk mengetuk satu sama lain, jadi selagi anda terhuyung-hayang permulaan duduk anda dan berlalu kira-kira sepuluh minit, anda boleh bermain banyak kejohanan sekaligus, sekali gus meningkatkan kemenangan setiap jam anda. 

-Seorang pemain sit n go yang sangat bijak pernah berkata bahawa bermain sit n goes adalah seperti menonton filem yang sama berulang kali. Apakah maksudnya kepada pemain sit n go yang bijak? Ini bermakna apabila anda telah membangunkan sistem yang menang, ia akan berfungsi berulang kali. Nama pemain mungkin berubah, tetapi permainan nampaknya kekal sama. Sekarang saya mempunyai sistem yang dibangunkan yang berfungsi, saya dapat menjana wang lebih daripada lima puluh peratus setiap masa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *