7 Cara untuk Meningkatkan Permainan Poker Anda

7 Cara untuk Meningkatkan Permainan Poker Anda

Jangan Main Setiap Tangan – Boleh dilipat 

7 Cara untuk Meningkatkan Permainan Poker Anda. Kesilapan terbesar pemula adalah bermain terlalu banyak tangan. Anda harus ingat bahawa bermain lebih banyak tidak bermakna menang lebih. Belajar dengan cepat bahawa kadang-kadang lebih baik untuk keluar awal. 

Jangan Main Mabuk 

Ini adalah semudah ia mendapat. Jika anda mabuk penghakiman anda akan merosot. Jangan tertipu untuk berfikir bahawa beberapa minuman Pokertime akan melegakan anda; kemungkinan besar akan menjadikan permainan anda lebih longgar. Minuman sedikit dengan kawan-kawan boleh tetapi jika anda mahu bermain dengan serius, jangan makan sos. 

Jangan Menggertak Hanya Untuk Menggertak 

Menggertak perlu dipelajari. Ia hanya berfungsi kadang-kadang dan pada beberapa jenis pemain. Jangan sekali-kali menggertak hanya untuk kepentingan menggertak. 

Jangan Berada Dalam Tangan Hanya Kerana Anda Sudah Berada di dalamnya

Sebaik sahaja anda menyedari bahawa tangan tidak mungkin menjadi pemenang, jangan rasa anda harus menghulurkannya hanya kerana anda telah meletakkan banyak perkara. Adalah lebih baik untuk melompat keluar dengan sedikit wang kemudian terpaksa pergi tanpa wang. 

Jangan gunakan poker sebagai Escapism 

Atas sebab yang sama seperti minum, Perjudian Poker Online ini tidak terpakai jika anda hanya bermain dengan rakan tetapi jika anda bermain dengan serius maka anda harus fokus. Jika anda berada dalam mood yang tidak baik maka anda berkemungkinan hilang tumpuan dan bermain secara emosi dan bukannya secara rasional. Jika pada bila-bila masa dalam permainan anda merasakan diri anda marah atau kecewa, anda harus bangun dan berehat selama 10 minit atau lebih.

Baca juga: Belajar Bermain Poker Menang Dalam Talian

Beri Perhatian kepada Kad di atas Meja 

Bagi pemula, cukup sekadar mengingati asas dan apa yang ada di tangan anda. Sebaik sahaja perkara ini dipelajari adalah sangat penting untuk anda mengetahui dengan tepat apa yang ada di atas meja dan maksudnya untuk anda dan mungkin bermakna untuk orang lain. Pelajari permainan yang anda mainkan dan pelajarinya. 

Hanya bermain pada tahap yang anda selesa 

Sentiasa bermain dalam had wang dan kemahiran anda. Bermain untuk menarik perhatian orang hanya akan meninggalkan anda dengan telur di muka anda dan yang paling penting jangan pernah bermain dengan wang yang anda

tidak mampu untuk kehilangan. Apabila anda telah menang secara konsisten pada tahap tertentu adalah sangat baik untuk maju tetapi jangan takut untuk turun semula jika ia tidak berjaya. Ia agak jelas, apabila pertaruhan meningkat begitu juga dengan keupayaan pemain lain, jadi sedar tentang perkara ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *