5 Petua dan Trik Strategi Poker Termaju Untuk Anda

5 Petua dan Trik Strategi Poker Termaju Untuk Anda

5 Petua dan Trik Strategi Poker Termaju Untuk Anda . Jika anda memohon untuk memerah lebih sedikit daripada setiap permainan Poker Malaysia daripada petua dan helah strategi poker lanjutan ini pasti akan memenuhi dahaga anda untuk lebih banyak pengetahuan. 

Petua dan helah strategi poker lanjutan ini akan membolehkan anda menjana lebih banyak wang dalam masa yang singkat dengan memilih meja terbaik untuk diduduki dengan betul untuk mendapatkan keuntungan yang paling banyak. Adakah anda ingin memastikan kejayaan anda dari saat anda duduk di meja? Kemudian lakukan usaha wajar anda sebelum anda memasuki permainan di meja. 

Petua dan Trik Strategi Poker Lanjutan #1 

Menganalisis pemain di meja. Semak untuk melihat sama ada anda mengenali mana-mana pemain di meja atau jika anda tidak. Juga lihat untuk melihat jika mana-mana pemain mempunyai apa-apa ‘bilik Permainan Permainan Poker‘ istimewa/bonus/anugerah dan sebagainya. 

Dengan bermain di meja dengan pemain yang lebih baru atau ikan yang anda kenali, anda boleh membuat lebih banyak wang setiap jam daripada bermain di meja dengan pemain yang lebih tua, atau yang anda tahu anda mengalami kesukaran untuk menang melawan pada masa lalu.

Baca juga: Panduan untuk Berjaya Bermain Poker Untuk Pemula

Petua dan Trik Strategi Poker Lanjutan #2

Tonton untuk melihat jika ada pemain yang ketat atau longgar. Ini amat mudah untuk dilakukan, hanya kira bilangan tangan yang mereka mainkan dalam tempoh 5 minit. Saya tidak boleh memberitahu anda yang lebih baik di sini. Bergantung pada gaya anda sendiri, anda perlu memilih meja yang lebih longgar atau lebih ketat. 

Petua dan Trik Strategi Poker Lanjutan #3 

Tonton untuk melihat kenaikan purata/standard pra-flop. Ini akan menjadi penting untuk anda kerana ia akan menunjukkan betapa agresif jadual itu. Ini akan memberi anda gambaran tentang berapa banyak wang yang anda boleh jangkakan untuk menang dari meja, tetapi juga berapa banyak yang anda perlu pertaruhkan untuk mendapat peluang untuk memenangi ini. 

Jika anda pasif atau tidak suka pot besar, semak ini dengan teliti : Petua dan Trik Strategi Poker Lanjutan #4 

Analisis saiz tindanan dan lebih penting lagi pengagihan wang di atas meja. Adakah terdapat mana-mana pemain yang mempunyai jumlah cip yang tidak seimbang? 

Pemain yang mempunyai susunan yang besar mungkin sukar untuk diambil dan pemain yang mempunyai susunan yang kecil mungkin cenderung untuk bermain secara gila atau tidak sama sekali. Secara amnya, semua perkara adalah sama, anda mahu tindanan purata dan permainan ‘boleh diramal’ biasa.

Petua dan Trik Strategi Poker Lanjutan #5 

Jaga kedudukan anda. Jangan duduk sesukahati anda. Ini akan membolehkan anda mengelakkan kekalahan kepada pemain yang kalah semasa membersihkan diri terhadap pemain yang ketat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.