4 Petua untuk Bermain Permainan Poker

4 Petua untuk Bermain Permainan Poker

4 Petua untuk Bermain Permainan Poker . Bermain poker boleh memberi anda kekayaan tetapi sangat mudah untuk mengetepikan sejumlah besar keuntungan anda dengan mengabaikan beberapa petua Judi Poker asas dan melesetkan kesabaran anda. 

Saya telah menghasilkan petua ini untuk membantu anda ketika bermain poker tetapi ia tidak akan menjadikan anda kaya, namun ia sangat berharga kepada orang baru. Petua poker ini timbul daripada kebijaksanaan mengambil bahagian dalam banyak tangan poker jadi membahagikan kesilapan yang saya buat semasa saya mula-mula mula dan petua seterusnya diharapkan bermakna bahawa anda tidak akan membuat kesilapan yang sama seperti pemain Poker Malaysia pemula. 

Jangan terlalu mudah dijangka Poker bukan semata-mata untuk mendapatkan tangan terbaik. Anda mampu untuk berjaya walaupun dengan tangan yang sangat biasa-biasa sahaja jika anda mampu membohongi lawan anda dengan secukupnya. Jangan hanya membuang tangan anda jika ia sangat miskin dan jangan segera mengangkat apabila anda mempunyai tangan yang hebat. Lawan anda akan menganggap ini sebagai cara yang pasti untuk membezakan tingkah laku anda dan lambat laun anda akan tahu.

Baca juga: Petua Poker Lanjutan – Sentiasa Berwaspada

Tonton kebaikannya — ini mungkin petua poker saya yang paling mudah. Terdapat banyak kejohanan hari ini yang ditayangkan di televisyen. Secara amnya, mereka memaparkan kepada anda kad yang dimiliki oleh setiap peserta yang menghadap ke bawah di atas meja. Para profesional boleh memberi anda petua yang tidak ternilai pada semua bahagian permainan, terutamanya gertakan yang mungkin merupakan bahagian poker yang paling menyusahkan untuk dikuasai.

Berlatih ke mana-mana secara percuma — Kebanyakan bilik poker internet akan menawarkan anda meja percuma untuk anda berlatih. Jika anda baru bermula, ini boleh menjadi dan selalunya merupakan tempat terbaik untuk mempelajari permainan poker dan mengambil beberapa petua. Sebenarnya, jika anda keliru dengan mekanisme asas poker seperti bila perlu dibesarkan dan bila perlu menelefon dan lain-lain, bilik percuma ini adalah cara yang paling berfaedah untuk belajar. 

Mulakan dari yang kecil — apabila anda telah menyempurnakan mekanisme asas poker, anda harus melihat bermain jadual poker dengan wang yang lebih rendah. Walaupun anda masih perlu banyak belajar, bermain meja ini adalah antara petua yang lebih baik kerana hanya di sini anda akan mula melihat tingkah laku unik pemain.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *